Κτήμα Μπασούκου

Τα Βιολογικά Προϊόντα Ελένη είναι μια οικογενειακή επιχείρηση η οποία ιδρύθηκε το 2008 στο Θεολόγο Εύβοιας από την Ελένη Μπασούκου. Η ιδέα για να ασχοληθεί η ιδιοκτήτρια με την πώληση βιολογικών προϊόντων ήρθε το το 2006, όταν προσπαθώντας να καλύψει τις διατροφικές ανάγκες των παιδιών της με φρέσκα βιολογικά φρούτα και λαχανικά, αντιλήφθηκε ότι αυτά ήταν δυσεύρετα στην Χαλκίδα.

Η Ελένη Μπασούκου αποφάσισε να δημιουργήσει μια επιχείρηση η οποία θα είχε ως στόχο να διαθέτει στην αγορά της Χαλκίδας, ποιοτικά ελληνικά βιολογικά προϊόντα σε λογικές τιμές. Όταν πήρε την πρώτη άδεια επαγγελματία πωλητή βιολογικών προϊόντων λαϊκών αγορών, για το νομό Εύβοιας στα χέρια της, τότε γεννήθηκαν τα Βιολογικά Προϊόντα Ελένη.

Ένα από τα κύρια στοιχεία που ξεχωρίζει ο βιο-καταναλωτής, στα Βιολογικά Προϊόντα Ελένη είναι η σιγουριά και η πίστη για την απαράμιλλη ποιότητα των προϊόντων που προσφέρει. Όλα τα προϊόντα που φτάνουν στα χέρια των καταναλωτών, έχουν καλλιεργηθεί, συσκευασθεί και πιστοποιηθεί σύμφωνα με τα νέα Ευρωπαϊκά πρότυπα βιολογικής καλλιέργειας.

Κύριος σκοπός της νέας ιστοσελίδας μας, είναι να έρθουμε πιο κοντά μέσω διαδικτύου, προκειμένου να σας παρουσιάζουμε όλα τα προϊόντα μας αλλά και τα νέα σχετικά με την επιχείρηση μας. Μέσω της ιστοσελίδας θα έχετε την δυνατότητα να παρακολουθείτε, να επιλέγετε αλλά και να επικοινωνείτε μαζί μας ώστε να προμηθεύεστε τα βιολογικά και παραδοσιακά μας προϊόντα.
Θεολόγος-Ευβοίας

ΕΔΡΑ ΤΗΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ

Θεολόγος Εύβοιας

Το κτήμα βιολογικής καλλιέργειας Μπασούκου όπως και η έδρα της εταιρείας "Βιολογικά Ελένη" βρίσκονται στο όμορφο χωριό της κεντρικής Εύβοιας, τον Θεολόγο. Το γραφικό χωριό του Θεολόγου με τους 533 κατοίκους, ανήκει στον δήμο Διρφύων - Μεσσαπίων και απέχει από την Χαλκίδα 25χλμ. Φημίζεται για τα εξαιρετικής ποιότητας κτηνοτροφικά και αγροτικά του προϊόντα,το πανέμορφο τοπίο με την οργιώδη βλάστηση και τα τρεχούμενα νερά.

ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΕΙΣ

ΔΗΩ

Τα Βιολογικά Προϊόντα Ελένη είναι πιστοποιημένα από τον ΔΗΩ - Οργανισμό Ελέγχου και Πιστοποίησης Βιολογικών προϊόντων. Κύριοι σκοποί του οργανισμού είναι η πιστοποίηση προϊόντων βιολογικής γεωργίας, η ανάπτυξη της βιολογικής γεωργίας, η περιβαλλοντική προστασία καθώς και η προστασία της υγείας των καταναλωτών.
Βιολογικά Ελένη Συνεργάτες

ΣΥΜΒΕΒΛΗΜΕΝΕΣ ΦΑΡΜΕΣ

ΠΑΡΑΓΩΓΟΙ

Η εταιρεία έχοντας ως κύριο σκοπό να προσφέρει υψηλής ποιότητας αγνά και φρέσκα βιολογικά προϊόντα, συνεργάζεται αποκλειστικά με πιστοποιημένες φάρμες βιολογικής καλλιέργειας. Οι συμβεβλημένες φάρμες βρίσκονται στις πιο εύφορες περιοχές της Ελλάδας όπως: η Σίμια Ιστιαίας, ο Φενεός Ορεινής Κορινθίας και τα Φάρσαλα.